Goedkope banden en service

De voordeligste merkbanden en budgetbanden

Bij SB-Carstyling heeft u altijd een goede deal voor uw autobanden. Of het nu om zomerbanden of winterbanden gaat, wij bieden altijd een zeer scherpe prijs in combinatie met een super service. De montage van de autobanden gebeurt met de grootste zorg en is altijd inclusief balanceren. Ook kunt u kiezen voor het uitlijnen van uw auto voor een optimale wegligging.

Wij leveren autobanden van alle A-merken zoals Pirelli, Michelin en Goodyear maar hebben ook autobanden voor een kleiner budget in ons assortiment. U bespaart al snel zo’n 30% bij de aanschaf van uw banden. Maak vandaag nog een afspraak en profiteer van onze lage autobanden prijzen!

Uw auto uitlijnen voor een betere wegligging

Heeft u het gevoel dat uw auto naar links of naar rechts trekt? SB Carstyling heeft speciale uitlijnapparatuur om dit soort onstabiel weggedrag te verhelpen. Zo heeft uw auto altijd een optimale wegligging.

Naast een betere wegligging van uw auto zorgen uitgelijnde wielen ook voor gelijkmatige slijtage en bespaart u uiteindelijk kosten op auto onderhoud. Bij montage van nieuwe autobanden is het balanceren van uw banden onmisbaar. Dit is dan ook inbegrepen bij onze autobanden service. Voor het uitlijnen van uw auto en het balanceren van uw wielen bent u bij SB Carstyling aan het juiste adres.